Aktiviteter

Vores ugeprogram indeholder meget populære aktiviteter og udflugter, og der er virkelig noget at glæde sig til. Action aktiviteterne planlægges og gennemføres af professionelle instruktører med hjælp fra SKI TOTAL guider, og vi er sikre på, at du vil nyde de fantastiske aktiviteter i den uimodståelige natur.

Du vil få nogle helt unikke oplevelser og få mulighed for at flytte på nogle af dine grænser. Vi glæder os til at introducere dig til de spændende aktiviteter, den enestående natur, de hyggelige udflugter og det sociale samvær. Priserne for de forskellige aktiviteter ser du under PRISER.Beskrivelse af aktiviteterne i ugeprogrammet:

Adventure Tree Top Climbing

En af Frankrigs bedste trætop klatrebaner smukt beliggende i udfordrende bjergnatur i gå afstand fra din lejlighed. Fra meget let sværhedsgrad til 30 meter pendul sving startende med frit fald og 240 meter zip line, hvor motorikken og modet bliver udfordret. En rigtig god aktivitet, hvor de fleste har mulighed for at flytte på sine grænser. Tag frokostkurven med - I kan nemt bruge det meste af dagen. Alle kan deltage.

E-MTB

Elektrisk MTB er blevet et KÆMPE HIT i Alperne. Og det er der en helt naturlig forklaring på. Den kraftige el-motor sikrer, at du får nogle uphill / downhill ture, du ikke troede var mulige. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Via Ferrata

Denne fantastiske 'vertikale udflugt/aktivitet' er en blanding mellem klatring og vandring på bjergsider, der er udstyret med specielle sikkerheds anordninger - så du kan bevæge dig steder, der normalt kun er for meget rutinerede bjergklatrere. Sammen med instruktøren kan du i fuld sikkerhed opleve de 'svimlende' stier og bjergvægge og få en helt unik naturoplevelse. Minimumsalder er 10 år.

Cykeltur til Annecy Strand

Vi kører i bil til en cykeludlejning ca. 17 km fra smukke Annecy. Herfra cykler vi i roligt tempo til Annecy strand, hvor vi bader og hygger og evt. besøger den meget charmerende by, som også kaldes Alpernes Venedig. På vejen holder vi en pause og nyder den fantastiske udsigt over Annecy søen.

Canyoning

Vi kører til startstedet, hvor vi iklæder os våddragt, hjelm og sele. Herefter går turen gennem skoven og derefter gennem ufatteligt smukke vandfald, hvor vi klatrer, rapeller, rutcher og springer ned i små boblende bjergsøer, som vandfaldene har formet gennem millioner af år. En sjov og spændende udfordring. Deltagerne skal kunne svømme. Minimumsalder er 10 år.

Advanced Via Ferrata

For dem, der har lyst og mod til endnu mere udfordrende Via Ferrata med masser af lodret klatring i ’larmen’ fra et fantastisk vandfald. Klatringen slutter med to fantastiske ziplines på 400 meter og 200 meter i meget stor højde. Du skal gennemføre den almindelige Via Ferrata først, hvorefter vi tager stilling til, om du kan være med på denne udfordrende Via Ferrata.

River Rafting

Vi kører til startstedet, hvor vi bliver opdelt i hold, påklædt med våddragt og hjelm samt grundigt instrueret i den påkrævede teknik og sikkerhed, der skal føre holdene gennem en spændende rafting på de livlige floder i Tarentaise dalen. En spændende og populær familieaktivitet. Deltagerne skal kunne svømme. Minimumsalder er 10 år. I meget sjældne tilfælde med ’ekstra meget vand’ i floden bliver turen for de 10 - 13 årige afkortet med ca. 20 minutter.

Fransk aften

Menuen står på franske oste, lokale pølser, patéer og andre specialiteter - og beretningerne om dagens aktiviteter skal nok blive sjove. Prisen er ekskl. drikkevarer.

Grill aften

Vi griller en god bøf og nogle gode pølser og skaber rammerne om en hyggelig aften. Prisen er ekskl. drikkevarer.

Afslutningsmiddag

Vi spiser lækre tærter og dessert tærter og afslutter ugen med hygge og snak om alle de fede oplevelser. Prisen er ekskl. drikkevarer.

Paragliding

Fantastiske paragliding oplevelser over den smukke Valmorel dal.

Aktiviteter i Valmorel – tæt på lejlighedshotellet

ANDRE AKTIVITETS MULIGHEDER

Downhill MTB med instruktør

Downhill MTB ture i tracks på flere niveauer eller en fantastisk 19 kilometer Downhill nedkørsel. Leje af cykler og evt. booking af instruktør foregår efter ankomst.

Vandski og Wakeboard bane

Den lokale bane www.poulewakepark.fr eller ved Albertville www.olympicwaterski.com Der er undervisning fra begynder niveau til avanceret niveau.

Golf

Hold svinget vedlige med 18 hullers golf i kuperet landskab på golfbanerne Golf du Lac d 'Annecy eller Golf De Giez Lac D'annecy i nærheden af Annecy.

Sommer ski i Tignes

Oplev sommerski på den fantastiske Grand Motte gletcher i Tignes. Se mere på www.en.tignes.net

Vandland i Courchevel

Over 10.000 kvm nyt vandland med aquamotion og aquawellness faciliteter. Se mere på www.aquamotion-courchevel.com

Tag cyklerne med hjemmefra

Det kan være en god idé at tage cykler med hjemmefra. For det første er det jo dejligt at bruge sin egen cykel og så er der penge at spare, hvis du og familien er aktive på cyklerne - og det er der rig mulighed for i Valmorel og omegn. Alle typer cykler kan naturligvis bruges, men vi anbefaler at medbringe Mountainbike, der egner sig rigtigt godt til området – med mindre man ønsker at ’bestige’ Col de Madeleine på ’den store klinge’. Husk at få efterset cyklerne inden afrejse. Der er naturligvis også mulighed for at leje cykler i Valmorel og omegn.